UMRLA 5. SIJEČNJA?

Mirjana Pukanić pronađena mrtva u stanu

Bionic
Reading

Mirjana Pukanić pronađena je u subotu poslije podne mrtva u svom stanu u Ilici 107. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati

Bivšu suprugu ubijenog suvlasnika Nacionala u stanu je pronašla prijateljica Ana, inače medicinska sestra koja je brinula i o njezinoj bolesnoj majci te o tome odmah obavijestila policiju, izvještava Jutarnji list.

Ekipa Hitne pomoći stigla je u stan, no bilo je evidentno da Mirjani Pukanić više nema spasa, piše Novi list. Prema saznanju novinara riječkog dnevnika, uz tijelo pored kreveta pronađene su tri vrste tableta, a sumnja se da je mrtva još od 5. siječnja.

Istražitelji za sada na tijelu Mirjane Pukanić nisu pronašli tragove nasilja, zbog čega je isključena mogućnost da se radi o ubojstvu, odnosno nekom drugom obliku nasilne smrti.

Jutarnji list
javlja da je tijekom večeri u tijeku je bio očevid na kojem je bila nazočna i Željka Pokupec, županijska državna odvjetnica u Zagrebu.

Policija još nije službeno priopćila informaciju o smrti, jer o tome nisu bili obaviješteni članovi obitelji.

Naime, Sara Pukanić, kći Mirjane i Ive Pukanića, odselila je od majke, a nije obaviještena ni njezina rodbina koja živi u inozemstvu, piše Jutarnji.

Novinari su dobili informaciju da će policija o ovom slučaju službeno izvijestiti u nedjelju u 11 sati na redovnoj konferenciji za novinare.

Podsjetimo, Mirjana Pukanić krajem 2009. bila je nepravomoćno oslobođena optužbe zbog posjedovanja 15,4 grama kokaina, pronađenog u stanu u Ilici.

Sutkinja je tada napomenula da je droga pronađena 15 dana nakon što je odvedena u psihijatrijsku bolnicu. U međuvremenu, zagrebački Županijski sud je na žalbu tužiteljstva ukinuo oslobađajuću presudu te predmet vratio na ponovno suđenje.

Mirjana Pukanić priznala je da je konzumirala kokain, a priča o njezinoj ovisnosti o narkoticima proširila se nakon što je Ivo Pukanić iznio u javnost niz detalja iz njezina zdravstvenog kartona.

Jutarnji izvještava da je Mirjana Pukanić živjela u stanu od 40-ak metara četvornih, od 900 kuna imovine bivšeg supruga, jer ostavinska rasprava još nije bila provedena.