OGLASILA SE JOŠ JEDNA UDRUGA

'Ministar Jovanović prijeti kao da je predsjednik SKJ'

05.04.2012 u 15:02

Bionic
Reading

U cijelu situaciju o hrvatskom nogometu kojeg je ministar Željko Jovanović nazvao baruštinom oglasila se Udruga navijača Dinamam sudionika Domovinskog rata koja je napala resornog ministra

Sukob na relaciji ministra Željka Jovanovića i čelnika hrvatskog nogometa prokomentirali su i članovi Udruge navijača Dinama sudionika Domovinskog rata. U svom priopćenju koje donosimo u cijelosti iz Udruge su poručili ministru ad prijeti kao da je predsjednik SKJ. Navedena Udruga je deklarirani pobornik rada Zdravka Mamića, a njihovo priopćenje donosimo u cijelosti.

'Upozorili smo da je žalosno što mediji daju toliku pozornost huliganima koji vrijeđaju, plaše i fizički napadaju druge ljude koji ne misle kao oni. Pitali smo kada će državne institucije početi provoditi zakone i reći dosta huliganima. Sada nakon što su prošla četiri mjeseca vidimo da je situacija još gora, da su se politika i mediji udružili sa huliganima.

Ministar Jovanović se ponaša i prijeti kao da je predsjednik SKJ, kao da ne zna da Republika Hrvatska ima svoje institucije kao što je sudstvo i tužiteljstvo, žalosno je što se ministar u vladi RH može spustiti na tako nisku razinu sa svojim izjavama i da se mora udruživati sa huliganima sve radi svog osobnog rata sa Zdravkom Mamićem i Vlatkom Markovićem.
Molimo vas ministre Jovanoviću da dopustite institucijama pravne države da počnu provoditi zakone i da očiste močvaru huligana, za nas su huligani svi oni koji krše zakone RH i uništavaju naš klub Dinamo bili to navijači, sportski dužnosnici ili političari.

Najžalosnije je to što naša najveća televizijska kuća (HRT) kojom upravlja politika odnosno političari na vlasti među kojima je i ministar Jovanović zove čovjeka koji stoji iza nereda i koji vodi napade na sve one koji ne misle kao oni i da mu se dopusti da iznosi tolike neistine da se tom čovjeku daje toliki medijski prostor to nam samo govori da su se politika i huligani udružili.

Za nas istinske navijače Dinamo je bio i ostao simbol Hrvatstva i kroz taj klub smo za vrijeme Jugoslavije izražavali naše nacionalne stavove to se najbolje moglo vidjeti na utakmici Dinamo - Crvena Zvezda 13. svibnja 1990.

Zato prestanite rušiti naš NK DINAMO

Udruga Navijača Dinama Sudionika Domovinskog Rata'