SVI U SISAK

Milanovićev maratonski dan u kampanji

31.08.2016 u 09:20

Bionic
Reading

Dan parlamentarnih izbora sve je bliže, a stranački su se prvaci razmiljeli svagdje po Hrvatskoj. Najzgusnutiji raspored za danas ima predsjednik SDP-a Zoran Milanović koji će obilaziti 6. izbornu jedinicu. Među ostalim, neko vrijeme će provesti i u Sisku, a taj grad će danas posjetiti i šef HDZ-a Andrej Plenković te Mostovi Nikola Grmoja i Miro Bulj

Narodna koalicija svoj će dan započeti već u 10 ujutro skupom u Kutini gdje će listu za 6. izbornu jedinicu predstaviti prvi na listi Mirando Mrsić. Govorit će i zamjenik predsjednika HNS-a Predrag Štromar, šef HSU-a Silvano Hrelja te predsjednik SDP-a i kandidat Narodne koalicije za premijera Zoran Milanović.

Već u 11 čelnici Narodne koalicije bit će u Ivanić Gradu gdje će se družiti s građanima.

U 12.30 Narodna koalicija dolazi u Veliku Goricu, a u 13 sati ondje će započeti i skup na kojem će Mrsić opet predstaviti kandidate, a uz Hrelju i Milanovića ovaj put će govoriti i HNS-ov šef Ivan Vrdoljak.

U 14 sati čelnici Narodne koalicije ručat će s građanima u Lekeniku, a već u 16 sati dolaze u Petrinju. U 16.30 započinje skup u Petrinji, a govorit će Mrsić, Hrelja, Vrdoljak i Milanović.

U 17.45 čelnici Narodne koalicije dolaze u Sisak kojem je na čelu SDP-ova Kristina Ikić Baniček, jedna od kandidatkinja na listi u 6. izbornoj jedinici. Ondje će obići gradilište buduće pješačke zone, a u 18.15 započet će i skup nakon kojeg će se čelnici koalicije družiti s građanima na šetnici Slave Striegla.

Narodna koalicija dan će završiti u Novom Zagrebu gdje će se u 20 sati družiti s građanima na platou Mamutice.

U Sisku će danas boraviti i šef HDZ-a Andrej Plenković koji će prvo u 17.30 pogledati utakmicu NK Segesta - Hrvatska A-reprezentacija u povodu 110 godina NK-a Segesta.

U 18.15, kada će se održavati skup Narodne koalicije u Sisku, u centru grada s građanima će se družiti Plenković. Tek u 19.30 HDZ će predstaviti svoj program i kandidate u 6. izbornoj jedinici u Domu INA rafinerije u Sisku.

Sisak će pohoditi i Mostovi kandidati. U 16.30 jedan od osnivača Mosta i kandidat na listi u 6. izbornoj jedinici Nikola Grmoja i saborski zastupnik i kandidat Mosta na listi u 9. izbornoj jedinici Miro Bulj dat će izjavu za medije na temu INA-e.