U DJEČJEM KAZALIŠTU

Milanović vulgarno vrijeđao predsjednicu i premijera

25.02.2016 u 09:28

Bionic
Reading

Dječje kazalište u Dubravi bilo je premalo za sve koji su poželjeli uživo čuti bivšeg premijera i šefa SDP-a Zorana Milanovića, koji se sa Zlatkom Komadinom bori za mjesto na čelu stranke nakon poraza na izborima. Uz njega su došli Mirando Mrsić, Boris Lalovac, Gordan Maras, Siniša Hajdaš Dončić, Orsat Miljenić, Milanka Opačić i drugi. Milanović nije, usprkos očekivanjima, previše spominjao svog protukandidata Zlatka Komadinu, osim što je izrazio uvjerenje u vlastitu pobjedu, piše Jutarnji list, a u jednom trenutku počeo je neukusno vrijeđati vodeće ljude HDZ-a te predsjednicu i premijera

Osvrnuvši se na incident s Forumom mladih, čiji je predsjednik zagrebačke organizacije Matej Mišić na Facebooku napisao kako je za njih Milanović predsjednik na odlasku jer je izjavio da mlađima od 30 godina mjesto nije u politici, rekavši da gube vrijeme baveći se nebitnim stvarima. Potom je kao uspjeh svojeg mandata na čelu Vlade istaknuo imigrantsku krizu.

'Dok su Kitarovićka i Karavaso olajavali u Mađarskoj, mi smo pomagali ljudima. Nismo se ogradili žicom, niti ćemo to ikada napraviti', započeo je Milanović, a onda je za predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović rekao da je 'šaka jada' te da je poznaje 'dok je još Tomislavu Karamarku virila iz džepa', a za premijera Oreškovića je ustvrdio kako nema legitimitet, ali i da je pravi šamar državi.

Ulazak bivšeg ministra obrane Ante Kotromanovića izazvao je ovacije i pitanje je li kupio zavjese.

'Od toliko novca, koliko je prošlo kroz naše ruke, nikada se nismo okoristili. Pa vidite Antu, čovjek nema za zavjese', rekao je Milanović i nasmijao sve.

Ustvrdio je kako je njegova vlada imala samo jedan skandal, i to onaj s ministricom Mirelom Holy.

Više pročitajte ovdje.