emocionalna poruka

Milanović: 'Udbaško-privatizacijski gojenci i Handžar medija napinju dvije vijuge, za Hrvate u BiH nož u leđa'

21.05.2022 u 20:03

Bionic
Reading

Nakon duljeg izbivanja s Facebooka, predsjednik Zoran Milanović obratio se putem te društvene mreže kratkim statusom na opće oduševljenje svojih pratitelja

Milanovićev status prenosimo u cijelosti, bez izmjena:

'Vidim da združene snage udbaško-privatizacijskih gojenaca i Handžar medija od jučer navečer napinju te dvije vijuge koje imaju u glavi, kako bi lažljivo protumačili pismo koje sam poslao glavnom tajniku NATO, s uobičajenim molbom/zahtjevom da ga proslijedi svim članicama. To je, glupa diplomatska braćo, prije svega pismo državama članicama, upućeno putem glavnog tajnika, koji u ovim pitanjima ionako nema pravo glasa.

I glupljima od vas jasno je da prema Ustavu RH nemam pravo u ovakvim oblicima komunikacije ići iznad ili mimo onoga što je usuglašena politika između Predsjednika Republike i Vlade. Isto, naravno, vrijedi i za svaku pa i za najkorumpiraniju i najgluplju Vladu.

Stav, kao što je poznato, nemamo, zato jer Plenković bojkotira sastanak VNS na kojem bi se stajališta o ovom vitalnom pitanju uskladila i usuglasila. Samo naprijed, izdajnici!

Za tursku blokadu pristupa dviju aspirantica imate puno razumijevanje i toplu riječ. Za Hrvate u BiH nož u leđa'