otkazani dolasci

[VIDEO/FOTO] Milanović u Rovišću: Ako nisi sklon pretjeranim porocima i kokainu, jači si i neovisniji

27.04.2022 u 15:17

Bionic
Reading

Predsjednik Zoran Milanović sudjeluje na proslavi Dana općine Rovišće, gdje je stigao na poziv HDZ-ova načelnika Slavka Prišćana. Zbog njegova dolaska, svoj su otkazali HDZ-ov bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić i saborski zastupnik Miro Totgergeli

Općinski načelnik Slavko Prišćan je rekao kako općina svake godine poziva predsjednika Republika i druge visoke dužnosnike na proslavu, a sada se prvi puta odazvao predsjednik. Kaže kako je poziv upućen prije nego što je predsjednik Milanović 'izvrijeđao HDZ' te da ga 'vjerojatno ne bi pozvao nakon toga incidenta'.

Predsjednik Zoran Milanović u svojem se govoru osvrnuo na proračun općine Rovišće, javlja N1 Televizija, rekavši: 'Podignuti proračun je vrlo teško i kada sam vidio zgradu Općine, pitao sam tko je platio, vi ste rekli EU i to je dobro'.

  • +14
Zoran Milanović u Rovišću Izvor: Pixsell / Autor: Damir Špehar

Govoreći o koristima ulaska Hrvatske u EU i povlačenju novca iz europskih fondova, Milanovića je rekao kako 'Hrvatska igra po pravilima koja se određuju negdje drugdje' i da 'je to svijet kojemu se moramo prilagoditi'.

Izvor: Pixsell / Autor: Damir Špehar

'Zato vas u tome želim pohvaliti. Ne pohvaliti jer nisam učitelj, ali ako nisi sklon pretjeranim porocima i kokainu jači si i neovisniji. Znate o čemu govorim, prema tome samo naprijed', poručio je Milanović.