PREDIZBORNA TURNEJA

Milanović u posjeti Primorsko-goranskoj županiji

24.04.2009 u 15:41

Bionic
Reading

Predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP) Zoran Milanović danas je u sklopu obilaska lokalnih stranačkih organizacija posjetio Primorsko-goransku županiju.

U izjavi za novinstvo rekao je da će se tijekom obilaska upoznati s kandidatima SDP-a za izbore. Dodao je da će od sada više biti angažiran u Zagrebu budući da u njemu predvodi izbornu listu pa zato sad nastoji obići lokalne organizacije po Hrvatskoj.

Na sastanku s čelnicima crikveničke Gradske organizacije SDP-a, kandidatima stranke za Gradsko vijeće, kandidatom za gradonačelnika Božidarom Tomašekom i kandidatom za njegova zamjenika Dinom Manestrom rekao je da bi više sredina u Hrvatskoj trebalo djelovati kao Crikvenica.

Milanović je istaknuo kako u Crikvenici politički život teče mirno, bez galame i prijetnja. Napomenuo je da se jučer vratio iz obilaska organizacija u Slavoniji, gdje se članstvu prijeti. Na upit tko prijeti, Milanović je odgovorio da to čine 'oni koji imaju moć i novac jer misle da se to tako može raditi'

U Crikvenici je SDP prirodni izdanak kulture, ocijenio je Milanović.

Nakon Crikvenice Milanović će posjetiti Novi Vinodolski i Senj, gdje će se družiti s građanima, a na kraju programa obilaska dijela Primorsko-goranske županije bit će na osnutku Foruma žena SDP-a u Rabu.