'STRANKA ZNATIŽELJNIH'

Milanović spotom čeliči svoje fanove uoči izbora u SDP-u

29.03.2016 u 07:52

Bionic
Reading

Zoran Milanović, čini se, vrlo je ozbiljno shvatio unutarstranačke izbore u SDP-u. Može se to zaključiti po stiliziranom dvominutnom spotu objavljenom na YouTubeu, u kojemu poziva simpatizere da ga podrže

U predizbornom spotu Milanović apelira na znatiželjnost SDP-ovaca. "Postavljajte pitanja, imate pravo biti znatiželjni, to je naša odlika. Mi smo stranka znatiželjnih ljudi koji traže istinu i koji se okupljaju oko vrijednosti slobode, jednakosti i solidarnosti i zajedno putuju. Jer život je putovanje, destinacija nam je svima ista."

Novi list je ranije objavio da između dvaju kandidata za šefa SDP-a, Milanovića i Zlatka Komadine, neće biti sučeljavanja, iako je Komadina prihvatio poziv Foruma mladih i Foruma žena SDP-a na sučeljavanje. Naime, u Milanovićevu stožeru drže da nakon turneje po Hrvatskoj više nema potrebe za takvom vrstom razgovora s članstvom. Upitno je kakav bi bio sastav publike i tko bi obavio taj izbor sudionika, onda je jasno da duela pred Forumom mladih i Forumom žena zapravo vjerojatno uopće neće biti, tvrde u stožeru aktualnog šefa SDP-a. Stoga će završni skupovi kandidata biti održani odvojeno, u Tvornici kulture.

Unutarstranački izbori održavaju se 2. travnja, a na njima mogu sudjelovati svi članovi SDP-a. Spot Zorana Milanovića možete pogledati u nastavku.