VELIKI OKRŠAJ

Milanović pristao na sučeljavanje na RTL-u, evo što kažu iz stožera Grabar-Kitarović

27.12.2019 u 18:18

Bionic
Reading

Zoran Milanović potvrdio je za RTL da pristaje na debatu koju ta televizija organizira u ponedjeljak, 30. prosinca u 20 sati. Iz stožera Kolinde Grabar-Kitarović rekli su im da će 'odluku donijeti u roku'.

Stožer predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića službeno je prihvatio poziv RTL-a za sudjelovanje u debati predsjedničkih kandidata koja će se održati u ponedjeljak 30. prosinca u 20 sati, javlja RTL.

Nešto kasnije tijekom dana iz stožera Kolinde Grabar-Kitarović rekli su da će 'odluku donijeti u roku'.

'Ne znamo koji je to rok. No, prema svemu što smo čuli, trebali bismo je vidjeti', kažu iz RTL-a.

Predviđeno trajanje RTL-ove debate je od 60 do 90 minuta. Kandidati će odgovarati na pitanja iz političkog, gospodarskog, društvenog i ostalih područja javnog života. Svakom kandidatu bit će omogućeno podjednako vrijeme za odgovor i repliku.

Emisiju će voditi Damira Gregoret i Ivan Vrdoljak, a urednica je Ana Bulić. 

Milanović i Grabar-Kitarović danas su nastavili svoje predsjedničke kampanje. Grabar-Kitarović bila je u Karlovcu, gdje je pozvala na okupljanje oko hrvatskih vrijednosti. 

Sat vremena kasnije Milanović, koji je danas bio u Osijeku, na svome Facebooku poručio joj je da ima puno rezervi prema onima koji zagovaraju zajedništvo, a u stvarnosti se ponašaju potpuno drukčije.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…