'utakmica počinje'

Milanović: Opasno je to što radi Kolinda Grabar Kitarović

03.12.2019 u 13:52

Bionic
Reading

'Utakmica tek počinje, igrat će se oštro, ali bit će fer', poručio je predsjednički kandidat Zoran Milanović u svom izbornom stožeru čelnicima stranaka koje ga podržavaju na predsjedničkim izborima

Milanović je okupljenima u svom izbornom stožeru rekao kako pet mjeseci traje kampanja i za njega je 'itekako službena'.

'Išao sam po Hrvatskoj, družio se s ljudima i govorio, govorio, govorio, govorio. Dobra su iskustva, pet mjeseci su mi mjerkali svaku izjavu, grimasu, rečenicu', rekao je Milanović, javlja N1.

Komentirajući izjavu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja je rekla da će Milanu Bandiću nositi kolače u zatvor, ako bude osuđen, rekao je:

'Marija Antoaneta se grdno zaigrala s kolačima. Opasno je to što radi Kolinda Grabar Kitarović, signal koji predsjednik šalje na taj način je - pomilovat ću te', rekao je dodavši da između predsjednice i zagrebačkog gradonačelnika nema prijateljstva.

'Ta priča s prijateljstvima je nešto vrlo, vrlo opasno, da ne upotrijebim grublju riječ. Nema prijateljstva u takvim stvarima. Prijateljstvo Kolinde Grabar Kitarović i Milana Bandića, skoro 20 godina starijeg muškarca, počinje onog trenutka kad je Bandić izašao iz Remetinca. To je odnos iz interesa, duboko lukrativan, ne osoban. Prije su joj tako bili prijatelji ljudi koji su bili u problemima s hrvatskim pravosuđem', rekao je Milanović.