HDZOV ZASTUPNIK KULUŠIĆ:

Milanović ne može voditi ni stranku, a kamoli državu!

03.07.2011 u 17:23

Bionic
Reading

SDP kao i njezin predsjednik Zoran Milanović čine sve kako bi srušili Vladu i spriječili ulazak Hrvatske u Europsku uniju, izjavio je danas na konferenciji za novinare u Šibeniku saborski zastupnik HDZ-a i županijski predsjednik te stranke Ante Kulušić

Milanović se, istaknuo je Kulušić, sve do posljednjega trenutka nije želio očitovati o ulasku Hrvatske u Europsku uniju, no svojom je bahatošću i prepotencijom dokazao da ne može voditi ni stranku, a kamoli državu.

Kulušić je demantirao i tvrdnje šibenskoga gradonačelnika Ante Županovića i dogradonačelnika Franka Vidovića, izrečene na današnjoj konvenciji SDP-a, o teškim posljedicama HDZ-ove vlasti u Šibeniku. 'Nije točno da je HDZ Šibenik unazadio, dapače, u posljednjih nekoliko godina samo je za ključne projekte koji se pomažu iz državnog proračuna izdvojeno preko tri milijarde kuna', napomenuo je Kulušić i naveo projekte Regionalnog centra za odlaganje otpada na Bikarcu, gat Vrulje, te novi zakon o električnoj energiji koji je omogućio neometan nastavak poslovanja šibenskog TLM-a, kao tri najvažnija projekta kojima je Vlada RH jako pomogla.

Dodao je da je HDZ još osigurao provedbu šibenskih projekata izgradnje poduzetničke zone Podi, Tehnološke ceste, Starog pazara...

Za razliku od HDZ-a, kazao je Kulušić, aktualna SDP-HNS koalicija u Šibeniku tijekom dvije godine mandata napravila je 300 metara nogostupa i jedan pješački prijelaz.

Zbog toga je, kako navodi, Milanovića u Šibeniku danas i dočekalo svega 150 Šibenčana, dok su svi ostali okupljeni na konvenciji stigli autobusima i kombijima iz drugih hrvatskih krajeva.