ZA ADVENT

Milan Bandić organizira koruptošetnju po Zagrebu u kojoj će vas upoznati s metodama brzog i lakog bogaćenja

30.11.2019 u 10:44

Bionic
Reading

Milan Bandić, ali ne aktualni gradonačelnik Zagreba nego redatelj koji se prije zvao Dario Juričan, pozvao je građane danas na koruptošetnju gradom.

Kako navodi u pozivu, koruptošetnja je jedinstvena fitness atrakcija u regionu, interaktivna, otvorena građanima i medijima.

'Šetnja je edukativnog karaktera i uključuje upoznavanje sa svima nam milom korupcijom, brzim i lakim bogaćenje te izbjegavanjem kaznenog progona, ako vas, nedajbože!, uhvate. Šetnjom ćete jamačno profitirati i postati korak bliže klubu uspješnih korumpiranih ljudi čemu ste cijeli život potajice stremili, a sada se napokon javno nudi!', navodi se u pozivu.

Polazi se od Trga bana Jelačića i ide preko Gajeve do Zrinjevca pa natrag preko Praške na Trg, a vodič će biti kandidat Milan Bandić koji želi biti predsjednik Republike Hrvatske.

Danas, u subotu, šetnje će kretati ispod sata na središnjem trgu u 16 i 18 sati, a u nedjelju i ponedjeljak u 16, 18 i 20 sati.

Dario Juričan poznat i kao Milan Bandić skupljao potpise za predsjedničku kandidaturu na splitskoj Rivi Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic / CROPIX