AJDE DA MRDULJIMO OVE NOĆI...

Microsoft kaže: Kinect se prodaje k'o sumanut!

30.11.2010 u 03:01

Bionic
Reading

Svi znamo da su svi poludjeli za Kinectom. Zanimljiva novost vezana je uz potvrdu koliko točno je ekipa pobenavila za Microsoftovom hit-igračkom sezone!

Za sve one koji zbog nama nepoznatog razloga oduševljava činjenica da netko tamo preko mora jako dobro prodaje kontrolere, stigle su super vijesti. Microsoft je potvrdio da je u prvih 25 dana od izlaska Kinecta uspio prodati preko 2,5 milijuna komada ovog revolucionarnog kontrolera.

 

Iako se trenutna ponuda igara uglavnom svodi na dobar simulator plesa i hrpu Wii Sports klonova, očito je da puno ljudi nalazi dobar izvor zabave u onome što dotični kontroler zapravo nudi. Ako nas pitate, još do sada nismo vidjeli nijedan Kinect naslov koji bi nas oborio s nogu.

 

Sad, što se tiče nekih objektivnih prognoza, rekli bismo da će se dotična mrdalica prodavati još žešće kad stignu blagdani. Uostalom, koji prištavac s ozbiljnim slučajem ADD-a ne bi uživao u kamerici koja njegove živčane zamahe prenosi u čitav niz kreativnih i destruktivnih pokreta unutar igre? Kad smo već kod destrukcije, bio bi red da nam netko više pokloni jedan Kinect i pokoju dobru igru za njega. Ozbiljno smo, naime, izašli iz forme...

 

Pa u krasan Karlovac... Kad će nam dati da ovako plešemo uz Kinect?