BRUTALNI NAPAD KOD ZADRA

Metalnom šipkom pretukao HDZ-ova načelnika

10.07.2013 u 13:25

Bionic
Reading

Sinoć je u Galovcu kraj Zadra metalnom šipkom brutalno pretučen 32-godišnji načelnik Općine Galovac Marin Gulan (HDZ). Gulan je teže ozlijeđen: navodno mu je slomljen nos i prst

Mobitel mu je isključen, u Općini potvrđuju za incident, no ne žele ga komentirati.

Zanimljivo je kako je napadač, nakon što je izudarao Gulana, sjeo u svoj automobil te se zabio u automobil načelnika Općine. Policija je počinitelja uhitila, a kriminalistička obrada otkrit će motiv divljačkog napada. O incidentu se oglasila i PU zadarska.

'Policijski službenici II. Policijske postaje Zadar provode kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom iz okolice Zadra kojeg se sumnjiči da je jučer u večernjim satima, u Galovcu, fizički nasrnuo na 32-godišnjaka te ga izudarao metalnom polugom po tijelu, a onda i svojim automobilom namjerno udario u automobil 32-godišnjaka. Napadnuti muškarac teško je ozlijeđen, a 35-godišnji napadač uhićen', priopćili su iz zadarske policije.

Neslužbeno se doznaje da je 35-godišnji napadač navodno bivši općinski vijećnik. Portal Vox doznaje u PU zadarskoj, Gulanu je slomljen nos i prst, a glavni osumnjičenik je N.B., član galovačkog SDP-a, koji je načelnika najprije počeo vrijeđati, a zatim i udarati metalnom šipkom. Načelnik Gulan pokušao se braniti te je spas potražio bijegom u svoje vozilo, no razjareni sumještanin tada se svojim vozilom počeo zaletavati u njegovo.