POBUNA U HDZ-U

Martina Dalić ne da svoje štikle!

18.04.2013 u 14:35

Bionic
Reading

Preporuka medijskog trenera HDZ-ovkama da ne bi trebale nositi štikle tijekom javnih nastupa kako ne bi pozornost odvraćale od onoga što govore, nije dobro sjela bivšoj ministrici financija u HDZ-ovoj vladi Martini Dalić, koja je na Facebooku objavila kako će nabaviti nekoliko dodatnih pari

'S obzirom da se neke današnje dnevne novine bave štiklama, kao nacionalno bitnom temom, objavljujem kako ću čim otopli nabaviti nekoliko dodatnih pari ove vrste obuće. Demokracija je pitanje slobode izbora, a neke od nas su odabrale štikle. Sviđalo se to nekome ili ne. A k'o za vraga imamo i pravo glasa. Zato bi moguće medijski treneri trebali skrenuti pažnju političarima da se koncentriraju na sadržaj svojih govora i poruka. Bojim se da je tu problem i deficit. U međuvremenu evo i slikica tih toliko prozivanih štikli koje mi se strašno sviđaju', napisala je Dalić na svom profilu i postavila fotografije ljubičastih, crnih i crvenih štikli s vrtoglavim potpeticama.

Vukadin tvrdi da govornik mora biti u prvom planu, a ne njegova odjeća. 'Štikle ili nakit privlače drugačiju vrstu pozornosti i time govornik, koji bi trebao biti glavna zvijezda, šteti sam sebi. Pa ne radi se tu o manekenskoj pisti ili izboru za miss i mistera!', smatra Vukadin koji je HDZ-ovce proteklog vikenda u Opatiji pratio na njihovoj klauzuri.