NEĆE BITI KAŽNJEN

Manijak snimao žene u WC-ima trgovačkih centara

03.05.2013 u 15:55

Bionic
Reading

Nedavno je ulovljen 29-godišnji Zadranin koji je mobitelom snimao žene i djevojke dok su obavljale nuždu u toaletima nekoliko trgovačkih centara. No, prema svemu sudeći, manijak će proći bez posljedica, navodi portal 057info

Naime, prema informacijama portala 057info, muškarca je zaštitarima prijavila žena koju je snimao dok je obavljala nuždu u zajedničkom toaletu jednog trgovačkog centra. Ona je, navodno, vidjela ruku s mobitelom i obuću te je pomislila da je nekom pozlilo. No kada je upitala 'jeste li dobro', manijak je pobjegao. Nedugo nakon toga je muškarca prepoznala po tenisicama. Žena je pozvala zaštitare, a oni su zatražili policijsku intervenciju te je 29-godišnjak ubrzo uhvaćen i priveden u policijsku postaju na razgovor.

Navodno je muškarac nekoliko dana prije snimao i kolegicu žene koja ga je prijavila, no nju je bilo sram nekome reći što joj se dogodilo. Istu osobu su, priča kolegica nesretnih žena, već prije viđali po toaletima drugih trgovačkih centara, a navodno je već bio i uhvaćen dok je činio istu stvar, no ne i prijavljen policiji.

Navodno je nakon što je uhvaćen rekao da si ne može pomoći te da je to jače od njega. Inače, radi se o visokoobrazovanom muškarcu, a kako smo saznali iz PU zadarske, nije evidentiran zbog sličnih dijela.

Policija je u suradnji s državnim odvjetnikom utvrdila da se radi o djelu neovlaštenog slikovnog snimanja, za koje se proces pokreće tek putem prijedloga žrtve o kaznenom progonu. S obzirom na to da snimane žene nisu željele podnijeti prijavu i povlačiti se po sudu, manijak će se izvući bez posljedica.