'Neću likovati'

Mamić o uhićenju sudaca: Konačno počinje progon reketara i lopova

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 09.06.2021 11:19
  • Objavljeno 09.06.2021 u 11:04
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic/PIXSELL

'Neću likovati i neću slaviti, zahvalan sam Bogu što nakon ovoliko patnje i suza moje obitelji, mene te mojih suradnika konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim krugovima', poručio je u svojem obraćanju putem Facebooka Zdravko Mamić o uhićenju osječkih sudaca

Zdravko Mamić objavom na Facebooku naslovljenom 'Bolje je patiti zbog istine, nego biti nagrađen za laž!' osvrnuo se na jutrošnja uhićenja osječkih sudaca Zvonka Vekića, Ante Kvesića i Darka Krušlina. Napisao je da 'neće likovati i neće slaviti', ali je zahvalan Bogu što 'konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim redovima'.

Objavu Zdrava Mamića prenosimo u cijelosti:

'BOLJE JE PATITI ZBOG ISTINE, NEGO BITI NAGRAĐEN ZA LAŽ!

Neću likovati i neću slaviti, zahvalan sam Bogu što nakon ovoliko patnje i suza moje obitelji, mene te mojih suradnika konačno počinje progon reketara i lopova u sudačkim krugovima. Nakon što sam prije osam mjeseci poslao famozni USB s dokazima državnim tužiteljima te tri mjeseca nakon što smo svi vi koji čitate i ja krenuli u borbu za reformu pravosuđa jutros su uhićeni krivosuci koje sam prozvao te protiv njih počinje kazneni progon, baš kao što sam i najavio. Bio sam sam kao svjetionik i svijetlio sam u mraku u kojem su mi rijetki bili željni pomoći.

Nitko mi nije vjerovao, svi su govorili da je moja borba uzaludna, organizirali su blokade kako bi me prikazali lažljivcem i demonom, a sve što sam ja izrekao o njima samo je istina, istina i ISTINA!

Molio sam ih da odstupe javno i spase se, danas su odvedeni. Žrtvovao sam sebe i živote svojih bližnjih jer sam bio reketaren, ucijenjen i morao sam slušati kriminalce u krajnjoj nuždi, ali danas je istina dobila potvrdu.

Apsolutno sve objave i dokazi koje sam iznio u javnosti o svim sucima koje sam spomenuo su apsolutna istina, a svima vama želim zahvaliti na podršci koja je pokrenula borbu protiv lopova, šarlatana i kriminalaca u pravosuđu. Ta borba neće stati dokle god hrvatsko pravosuđe ne bude pravosuđe koje brine o pravu i pravdi svakog čovjeka, a ne o reketu i nečijim privatnim interesima. Znam da je mnogima među vama ovaj današnji dan vratio osmijeh na lice i dao motiv više u vašim borbama s krivosuđem, a ja se nadam da će pravda i pravo u Hrvatskoj omogućiti istini da pobijedi! PODIJELI ZA REFORMU PRAVOSUĐA!' napisao je na Facebooku.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!