LJUBAVNI TROKUT

Malodobnik bio u vezi s ujnom i ubio ujaka!

02.07.2011 u 14:54

Bionic
Reading

Policija je za ubojstvo 32-godišnjeg Domagoja Novoselnika u Vrisniku na Hvaru osumnjičila njegovog maloljetnog nećaka, a istražnom sucu Županijskog suda u Splitu, uz 17-godišnjaka, kojeg sumnjiče za ubojstvo iz osobito niskih pobuda, privedena je i supruga ubijenog, 27-godišnja Slađana, zbog poticanja

Po svemu sudeći bila je riječ o ljubavnom trokutu unutar obitelji, koji traje već duže vremena, s tragičnim ishodom. Malodobnik iz Petrinje bio je u gostima kod ujaka i ujne, inače iz Virovitice, koji su živjeli u malom hvarskom mjestu, nedaleko od Jelse. Navodno je nećak, koji ih je često posjećivao, policiji kazao kako je svjedočio nasilnom ponašanju ujaka prema ujni. Branio ju je i tako se među njima razvila ljubav. Na koncu, ujna i nećak dogovorili su se da će se riješiti muža.

Malodobnik je ujaka ubo nožem u prsa u dnevnom boravku u prizemlju obiteljske kuće, u petak oko ponoći. Policiji je prvo tvrdio kako se ujak sam ubio, ali obdukcijom je ustanovljeno kako to nije moguće već je riječ o ubojstvu. Na mjestu događaja pronađen je i krvavi nož kojim je vjerojatno Domagoj ubijen.