JADRANSKI DERBI

Maloča: Pobijedit ćemo Rijeku i vratiti se na drugo mjesto

30.11.2012 u 11:55

Bionic
Reading

Kapetan Hajduka Mario Maloča i najveće ovogodišnje pojačanje Avdija Vršajević najavili su Jadranski derbi, u kome očekuju nastavak dobre igre Hajduka, pobjedu i povratak na drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Iako je protiv Osijeka i Zeline odigrao 'pod blokadom' zbog bolnog stopala, a liječnici su mu sugerirali kako bi treća blokada moga prouzročiti upalu, kapetan Hajduka Mario Maloča se ipak nada da će zaigrati. 'Vidjet ćemo što će reći liječnici, ali ja bih zaigrao ako se mene pita'

Rijeka je Hajdukov dužnik, ponajprije zbog pobjede na Kantridi, izborene iz kaznenog udarca koji to nije bio. 'Svi znamo što je bilo, no obo je nova utakmica i ne treba se vraćati u prošlost. Nadamo se da će ovoga puta sve biti u redu i da ćemo mi pobijediti', kazao je Maloča, koji respektira Rijeku, poglavito njihove strijelce Benka i Cesarca, te bivše suigrače Neretljaka i Gabrića.

'O njima dvojici mogu reći samo sve najbolje. Zanam da će oni imati poseban motiv da se pokažu na Poljudu i ja im želim sve najbolje, no u nekoj drugoj utakmici, ne u nedjelju' kazao je kapetan, koji se osvrnuo i na kazne mladim igračima Miji Caktašu i Marku Bencunu.

'Reda u momčadi mora biti i stoga podržavam trenerove odluke, a vidim i da su i Bencun i Caktaš izvukli pouke i vjerujem da se to više neće ponavljati – zaključio je Maloča.

Najveće ovogodišnje pojačanje Hajduka Avdija Vršajević kazao je kako u BiH ima još igrača kojima HNL i Hajduk može biti odskočna daska, te kako bi im on toplo preporučio da iskoriste tu mogućnost. Zadovoljan je svojim igrama, no kaže uvijek može bolje.

'Siguran sam da mogu popraviti svoju igru i pomoći Hajduku. Prva prilika je Rijeka u nedjelju, kvalitetni su i opasni, ali i nama je svaka utakmica važna i želimo pobjedu. Ako Bog da i ako odigramo dobro, vjerujem da ćemo pobijediti i vratiti se na drugo mjesto' zaključio je Vršajević.

Ovako je bilo na Kantridi