Malim placovima do proljeca!

Malim placovima do proljeca!

26.02.2014 u 14:21

Bionic
Reading

Ove subote na Tavanu i Malome placu na istome zazivamo proljece! Pridruzite nam se od 11 do 18 sati u Sinkovicevoj 8, ulaz vam je slobodan!

Dragi i predragi i ove subote smo s vama! Dodjite i svjedocite promjenama u ponudi nasih izlagaca koji ce od ovoga vikenda na dalje biti sve zeleniji!

Jos uvijek izlazemo Sretnoga Bora kojega osim gledati mozete i kupiti, zapravo ne njega nego njegove radove ;) 


Uzivat cemo zajedno na terasi u suncu i kolacima nasih vrijednih slasticarki i jos kojecemu 

Foto: Sanjin Kastelan
Dodjite i otkrijte sto smo vam sve pripremili. Evo gosn. Sokic je prosle subote dao na degustaciju svoju novu tjesteninu od cokolade i chillija! 
Jos jednom vas podsjecamo da i dalje, uz skromnu donaciju od 5 kuna, ispisujemo vasa cijenjena imena na nase iskaznice kojima cete tijekom cijele godine moci veselo sudjelovati u svim maloplacjima i koznakakvim sve projektima Tavana kojega nasi maloplacasi od srece i ljubavi nazivaju Malim Tavanom! A na fotki su Eva i njezino maslinovo ulje i smokve ;)
Ne zaboravite istraziti stolove nasih vrijednih kozmeticara! Napose Natasin koja je proizvela eko deterdzente za rublje zavidne kvalitete, mirisa i ljepote!
A kad je rijec o zubima imamo Olijevu Smiroslavu uz koju mozete kupiti i male, plisane dabrove renomirane, mlade hrvatske umjetnice Ane Horvat
Za ultimativni chill na terasi malo dobre glazbee!