STOP POLITIČKIM HAPŠENJIMA

Linić potpisao poticiju i dao podršku Milanu Bandiću

17.03.2015 u 16:23

Bionic
Reading

Milanu Bandiću danas je došla podrška jednog bivšeg stranačkog kolege. Naime, peticiju 'Stop političkim hapšenjima' potpisao je i bivši SDP-ovac Slavko Linić

Nekada su djelili vjernost SDP-u, ali danas, sudeći po riječima Slavka Linića, dijele i sličnu političku sudbinu.

Potpisao sam peticiju s obzirom da je ista sudbina i mene pratila, gdje još uvijek tvrdim da policija proganja i mene i moju obitelj po nalogu Milanovića', pojasnio je u izjavi za tportal Slavko Linić.

Tvrdi da su 'grijesi' Milanovića i njegovih ministara puno veći nego ovo što se stavlja na teret Milanu Bandiću i drugim čelnik ljudima gradske uprave.

'Meni u Zagrebu nitko ne može objasniti da je zapošljavanje kažnjivo djelo, a kad Milanović to radi onda je to društveno korisno, kad Varga ide na skijanje službenim automobilom onda je to sitna gestica za koju se dovoljno samo ispričati, a pročelnici gradsku uprave su pritvoreni. Polazim od toga da moje iskustvo s policijom i Milanovićem pokazuje da zloupotrebe od politike ima', kazao nam je Linić.

Upitali smo nezavisnog saborskog zastupnika i hoće li zbog potpisivanja peticije imati problema u svom Klubu nezavisnih ljevičara, s obzirom da mu je klupski kolega i Branko vukšić koji je poznat po žestokim kritikama Milana Bandića.

'Mi smo u klubu nezavisni zastupnici, imamo svoje mišljenje i ponašanje i mislim da neću imati problema s kolegom Vukšićem', rekao nam je Linić.

Podsjetimo, Klub Klub liste grupe birača Milana Bandića prošli je petak pokrenuo potpisivanje peticije 'Stop političkim hapšenjima' kako bi se dala podrška pritvorenom Milanu Bandiću.

Među prvima peticiju je potpisao filmski producent i redatelj Branko Lustig koji je privođenje Bandića usporedio s holokaustom, zbog čega se kasnije i ispričao.