NOGE SU TEŠKE

Leko: Kova majstore, pokaži im koliko si dobar

31.01.2013 u 16:42

Bionic
Reading

Nogometaši Krune Jurčića pipremaju se za proljetni nastavak sezone, a tim su povodom u Mostaru odigrali prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim (1:1).

Bila je to i prilika da se odmah vidi kako će Jurčić slagati momčad bez Matea Kovačića, koji je tijekom četvrtka preselio u Milano, odnosno u kamp Intera, s kojim bi trebao surađivati sljedećih 4,5 sezone.

Kapetan Jerko Leko, koji je jednu rećinu prvenstva vježbao s juniorma, a nakon Čačićeve odluke da je 'nemotiviran', vratio se u Jurčićevu momčad. Istina, ovog puta tek u drugom dijelu, ali kapetansku je vrpcu nosio s ponosom.

'Teške noge, možda i teže nego ikada, jer su nas 'nagazili' bna treningu, ali sada nas čeka rasterečenije razdoblje, pa ćemo u Širokom sigurno biti 'svježiji' i rastrčaniji, samim time i organiziraniji', rekao je kapetan Leko, a onda se osvrnuo i na odlazak mladog Matea Kovačića u veliki Inter. Naravno, i sâm Leko osjetio je što znači odlazak, pa je 'klincu' imao što poručiti.

'Rekao sam mu da im pokaže koliko je dobar, a vidim da je odmah uzeo 'desetku', što znači da i sâm vjeruje u sebe. Mora biti hrabar i nema razloga za strah jer nogomet ima u malom prstu. Siguran sam da je pred njim velika karijera', zaključio je Jerko Leko.