NESLAGANJE S UPRAVOM

Leko dao ostavku na mjesto šefa NO-a Holdinga

22.10.2013 u 14:30

Bionic
Reading

Vlado Leko dao je ostavku na dužnost predsjednika Nadzornog odbora (NO) Zagrebačkog holdinga, potvrdili su danas iz Holdinga navodeći da je Leko dao ostavku iz osobnih razloga i zato što se nije mogao usuglasiti s ostalim članovima NO

Vlado Leko iz osobnih je razloga podnio ostavku na dužnost predsjednika Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga. Činjenica da se nije mogao usuglasiti s ostalim članovima NO da se odluke donose jednoglasno, jedan su od razloga', stoji u odgovoru iz Holdinga.

Po pisanju medija, razlog Lekine ostavke je taj što se s članovima NO Holdinga razišao u mišljenjima o privatizaciji podružnica u Holdingu, a usprotivio se i predsjedniku Uprave Slobodanu Ljubičiću.

Leko je tek kratko komentirao da je o razlozima ostavke obavijestio gradonačelnika Milana Bandića i Skupštinu trgovačkog društva Zagrebačkog holdinga.

Iz Holdinga pak napominju da će gradonačelnik Bandić i Skupština trgovačkog društva u kratkom vremenu odlučiti tko će obnašati dužnost predsjednika NO.

Bandić je pak rekao kako mu je žao što je Leko dao ostavku, ali i dodao da život u Gradu i Holdingu ide dalje te da posao koji se mora obaviti čeka nova osvježenja.

"Profesor Leko došao je za predsjednika Nadzornog odbora Holdinga na moju zamolbu i hvala mu na svemu što je učinio u tri i pol mjeseca. Dao je neopozivu ostavku i žao mi je zbog toga", kazao je Bandić