KOVAČICA VLASTITE SREĆE

Lais Ribeiro čini čudesa

30.07.2015 u 09:16

Bionic
Reading

Vijest godine: nakon što su krajem 2014. svoj odlazak iz seksi ekipe Victoria's Secreta najavile Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss i Doutzen Kroes, ova najpopularnija modna marka unterveša napokon je objavila tko će biti nove anđelice u sljedećih nekoliko godina!

Pogađate, na toj listi nalati se Lais Ribeiro, zajedno s Elsom Hosk, Marthom Hunt, Monikom Jagaciak, Stellom Maxwell, Sarom Sampaio, Romee Strijd i Jasmine Tookes. Sve same aristokratkinje manekenskog svijeta!

No, životna priča 24-godišnje Lais odudara od ostalih anđelica. Naime, sa 17 godina ona je dobila dijete, kćerku Alexandre. Tada se Lais nije bavila manekenstvom, živjela je u brazilskoj provinciji, negdje u prašumi usred Amazonije, te nije pričala ni riječ engleskog.

Onda je odlučila staviti svoj život na kocku – otputovala je u NYC i u nekoliko godina stvorila karijeru ni iz čega! Trenutno je jedna od najtraženijih manekenki današnjice i dejta američko-bugarskog košarkaša Jareda Homana, koji je, ako nas pamćenje dobro služi, 2009. i 2010. godine igrao za Cibonu Zagreb! Heja, heja Cibosi!