'BEZ SLIKANJA I POZIRANJA'

Ladonja predstavila kandidate za zamjenike pulskog gradonačelnika

30.04.2013 u 11:45

Bionic
Reading

Kandidat Ladonje za pulskog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Mauricio Licul danas je kao kandidate za svoje zamjenike predstavio Irenka Srdoča, bivšeg ravnatelja pulske Opće bolnice, te Dubravka Bistričića, bivšeg rukovoditelja u Uljanikovoj tvornici strojeva za zavarivanje

Govoreći o smjernicama svoga izbornog programa, Licul je na konferenciji za novinare kazao kako se njegova stranka od samog početka zalaže da u vođenju i razvoju grada vodeću ulogu ima struka, te da se gradskim novcem raspolaže efikasno i racionalno.

'Vođenje Pule ne može se svesti na medijsko slikanje, poziranje i 'PR' agencije, već na stručno i efikasno vodstvo koje će uvijek biti otvoreno na prijedloge i sugestije, koje će se baviti razvojem i generiranjem radnih mjesta te zapošljavanjem', istaknuo je.

Predstavljene kandidate za zamjenike gradonačelnika označio je kao osobe koje obiluju znanjem i iskustvom, kako u struci tako i u vođenju struktura.

'Želim biti okružen ljudima koji znaju više od mene, želim konstruktivno kritično razmišljanje, odnosno želim sposobne, a ne više podobne', poručio je Licul.

Naglasio je kako Pula ima takve ljude te ih treba uključiti u razvoj grada i Istarske županije.