DOBROTVORNI GEJMING

Kupujte igre i ulažite u dobrotvorne svrhe!

21.12.2010 u 14:58

Bionic
Reading

Kao i prošle godine, u ovo doba nezavisni developeri organiziraju dobrotvornu akciju u kojoj igrači mogu kupiti fenomenalne naslove i pomoći onima koji vjerojatno nikad nisu zaigrali videoigru

Drugu godinu zaredom mnogobrojni nezavisni developeri odlučili su ujediniti snage i igračima diljem svijeta ponuditi najbolje igre za najpovoljniju cijenu. Kvaka ove akcije je u tome da igrači, za razliku kod kupnje artikala u dućanima, ovdje sami deklariraju svoju cijenu. Zvuči predobro da bi bilo istinito? Pričekajte još da vam kažemo o naslovima koji se nude.

 

Oh, da, sletio je!

 

Na čelu ove posebne akcije fenomenalni je Braid - platformski puzzler o kojem smo vam pričali toliko puno puta da nam polako počinje biti slabo. Tu je i fantastično zabavan tower-defense/RTS hibrid Revenge of The Titans. Pridružuju im se i vizualno impresivna grafička avantura Machinarium te eksperimentalni akcijski naslov Osmosis. Za kraj, tu je već jako poznati Cortex Command - akcijski timski multiplayer shooter koji je u razvoju već preko pet godina (i konstantno se nadograđuje).

 

 

Svi ovi naslovi zajedno bi koštali preko 50 dolara, no ovom prilikom vi odlučujete koliko vrijede te, što je još bolje, odlučujete kamo će vaš novac ići. Moguće je, naime, sav novac dati developerima, dati samo dio nekom od developera ili jednostavno uložiti dio u dobrotvorne svrhe. Ovo je jedinstvena prilika da nabavite par nezavisnih hitova po zapanjujuće niskoj cijeni (ili visokoj, ako ste darežljivi). Akcija traje otprilike do kraja mjeseca, a službene stranice možete posjetiti klikom na ovaj link. Mi već jesmo!

 

Ovog trailera ne možemo se nagledati. Predobar naslov!