HUMBLE JUMBO BUNDLE

Kupite atraktivne igre i pomozite bolesnima

04.12.2013 u 12:46

Bionic
Reading

Humble bundle, čuvena gamerska humanitarna akcija ponovno nudi velik broj igara za zapanjujuće malo novca

Humble Bundle, akcija u kojoj igrači kupuju igre i novac daju u humanitarne svrhe ponovno je na snazi. Prije nekoliko tjedana mogli ste kupiti nekoliko nastavka čuvenog Batman serijala za sitnu cijenu od oko šest dolara. Ovog puta na ponudi je niz igara koje dolaze od nezavisnih razvojnih timova. I ponuda je, vjerujte nam, dosta interesantna.

 

 

 

 

Prva i lokalnom puku najpoznatija igra u ovotjednoj ponudi je Serious Sam 3: BFE, hit igra iz svima nam poznatog Croteama. Osim ove pucačine iz prvog lica, u ponudi su Orcs Must Die 2 sa SVIM DLC-ovima, igra koja je izašla prije manje od pola godine. Također, ljubitelji bizarnih RPG-ova dobiti će Magica sa 2 DLC-a: Vietnam i Dungeons and Daemons. Konačno, tu je predobar umjetnički alat Garry's Mod, koji mogu koristiti svi vlasnici bilo koje Valveove igre koja koristi Source engine (Team Fortress, Counter Strike: Source itd.).

 

 

 

 

Konačno, paket u sebi sadrži tower defense iz prvog lica pod imenom Sanctum, kao i indie multiplayer hit Natural Selection. Naravno, paket igara će se s vremenom povećati za par naslova, a na vama je da udijelite više od 25 kuna kako biste pokupili sve ove naslove koji bez sniženja cijene koštaju više od 120 dolara. Novac koji date za igre može ići developerima ili humanitarnoj akciji Watsi. Watsi je organizacija koja sav donirani novac investira u zdravstvenu njegu onih koji si to ne mogu priuštiti, i to isključivo na individualnoj bazi. Stoga, ne štedite te kune, udijelite nešto i odšećite sa pozamašnom kolekcijom igara već danas.