prijevremeni izbori

Kujundžić 'spustio': Mislim da u povijesti hrvatske države još od kralja Tomislava, nema značajnije političke osobe od Kreše Beljaka

15.10.2019 u 18:37

Bionic
Reading

Ministar Milan Kujundžić rekao je u utorak glede potpore Milana Bandića vladajućoj koaliciji, da Bandić neće vući ishitrene poteze, a na tvrdnje HSS-ovog Kreše Beljaka o održavanju prijevremenih parlamentarnih izbora 5. siječnja poručio je kako u hrvatskoj političkoj povijesti nema značajnije osobe od Beljaka

"Mislim da u povijesti hrvatske države još od kralja Tomislava, nema značajnije političke osobe od Kreše Beljaka. Njega se držite, to vam je 'Biblija' za hrvatsku politiku", rekao je ironično Kujundžić nakon sjednice užeg Kabineta Vlade, na pitanje novinara kako komentira što je predsjednik HSS-a Krešo Beljak rekao da će prijevremeni parlamentarni izbori biti 5. siječnja.

A na pitanje očekuje li da će zagrebački gradonačelnik i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić 'smoći hrabosti bez koalicije' jer je jučer premijeru poručio da - "ili će se povećati plaće učiteljima i nastavnicima za šest posto ili više neće biti ove Vlade", Kujundžić je rekao da je "Bandić prepametan i preozbiljan čovjek da bi se igrao s takvim stvarima".

"Dakle, Milan Bandić je čovjek koji je 20 godina na političkoj sceni i on sigurno neće vući nikakve ishitrene poteze", dodao je Kujundžić.