PONIŠTEN NATJEČAJ

Kosor nije znala za najam zrakoplova

 kosor jadranka vozi vlak

kosor jadranka vozi vlak

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Davor Pongračić

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor donijela je odluku o poništenju natječaja za nabavu zrakoplova za vrijeme trajanja redovnog godišnjeg servisa zrakoplova u vlasništvu Republike Hrvatske, koji je objavila Direkcija za korištenje službenih zrakoplova Republike Hrvatske

U priopćenju za javnost vladina Ureda za odnose s javnošću, povodom mnogobrojnih novinarskih upita, navodi se da je takvu odluku predsjednica Vlade donijela zbog toga što tijekom pokretanja postupka javne nabave nije bila poštivana procedura. Po toj proceduri je o tom postupku prethodno trebala biti obaviještena predsjednica Vlade, a nadležne službe su to propustile učiniti, ističe se u priopćenju.

Početkom ovog mjeseca je Vlada, naime, objavila oglas na elektroničkom oglasniku javne nabave kako želi unajmiti 'usluge mlaznog zrakoplova poslovne kategorije s pripadajućom posadom', otkrio je Novi list. Zrakoplov bi unajmila na petnaest dana, od 10. do 25. lipnja 2010., jer je za taj mjesec predviđen redoviti servis vladinog aviona.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi