POTPISIVANJE DEKLARACIJE

Kosor i Gabrić zajedno na 'euro izbore'

27.02.2014 u 15:59

Bionic
Reading

Darinko Kosor, predsjednik HSLS, i Nikica Gabrić, predsjednik Nacionalnog foruma, u subotu će potpisati deklaraciju Partnerstva hrvatskog centra i platformu Europske Hrvatske za Europski parlament o zajedničkom nastupu na predstojećim europarlamentarnim izborima

Nacionalni forum i HSLS će program Partnerstva hrvatskog političkog centra i platformu Europske Hrvatske za Europski parlament predstaviti u Novinarskom domu u Zagrebu.

U dopisu za medije navode da su izbori za Europski parlament prilika za početak političkog, socijalnog, ekonomskog, ekološkog i moralnog zaokreta Hrvatske. Također su pozvali sve građane, udruge i stranke se pridruže novom putu u centru hrvatske politike.

'Logično je da idemo s Nacionalnim forumom jer on se pozicionirao u centar, a u Europskom parlamentu ima pet grupacija od kojih je jedna liberali. O tome tko će sve biti na listi, s naše strane je poznato da će se na njoj naći Renata Šeperić Petak, najveća stručnjakinja na polju EU fondova, i Vladimir Ferdelji. Ja na listi neću biti jer bi to bila prevara birača. Svaki rezultat koji bi nam donio zastupnika, bio bi dobar', kazao je Kosor.