SPLITSKI TYSON

Konobar mladiću odgrizao komadić uha

02.01.2012 u 13:48

Bionic
Reading

Splitska policija još nije pronašla 24-godišnjeg konobara Mirka J. koji je jučer oko 3 sata ujutro, u jeku novogodišnje proslave, odgrizao komadić uha 17-godišnjem mladiću u kafiću 'Pirana' u Vrančićevoj ulici.

Kako neslužbeno doznajemo, sukob se dogodio zbog bivše djevojke napadnutoga maloljetnog mladića, također 17-godišnjakinje koja je radila u tom kafiću kao konobarica. Kad ju je mladić pozvao da s njim iziđe van, konobar ga je pozvao do šanka. Prema izjavi 17-godišnjaka, konobar se nagnuo preko šanka, uhvatio ga rukama za glavu, odgrizao mu resicu lijevog uha, nekoliko puta udario u glavu i bacio na pod.

Nakon pružene liječničke pomoći u splitskoj bolnici, 17-godišnjak je pušten na kućnu njegu. Konobar Mirko J., kojeg su prozvali splitski Tyson, otprije je poznat policiji, prijavljivan je zbog krađa i teških krađa, dok maloljetni mladić nema dosje.

Odgrizanje uha u Splitu nije ništa neobično. Naime, u veljači 2010. dvojica mladića sukobila su se u kafiću Passage te je Ognjenu D. komad uha je odgrizao poznanik Ivan P.