PREDSJEDNIŠTVO SDP-A

Komadina: Pregovori su kao vrijeme u Zagrebu - u magli

19.12.2015 u 20:23

Bionic
Reading

Predsjedništvo SDP-a, doznaje tportal, ovlastilo je predsjednika Zorana Milanovića da potpiše Mostov dokument i prihvati sve uvjete za tripartitnu vladu. No, na samoj sjednici bilo je onih koji su bili protiv

Na sjednici Predsjedništva za riječ su se, doznaje tportal, prvi javili Miando Mrsić i Milanka Opačić i podržali ideju da se prihvati Mostov sporazum. Protiv odluke su bila tri člana.

Zlatko Komadina, doznaje tportal, zatražio je da se sazove Glavni odbor na hitnu sjednicu jer se, prema njegovom mišljenju, ovakav obrat politički ne može raditi bez odobrenja Glavnog odbora. Rajko Ostojić predložio je pak da se o svemu očituje i članstvo SDP-a referendumom.

Uoči samog sastanka Predsjedništva većina SDP-ovaca nije željela davati izjave.

Novinarima se samo kratko obratio potpredsjednik stranke Zlatko Komadina. 'Nisam uključen u pregovore, očekujem da čujem informaciju od predsjednika. Mogu govoriti samo o dojmu, a moj je dojam da su pregovori kao vrijeme u Zagrebu, u magli', rekao je Komadina.

Gordan Maras kratko je odgovorio na pitanje što će SDP-u Most. 'Kako mislite da mi ne treba Most? Meni most treba svakog dana jer mi roditelji žive u Novom Zagrebu', dobacio je Maras.