OŠTEĆENJE KABLOVA

HAK: I dalje prekinut promet kod čvora Delnice prema Rijeci

31.03.2023 u 20:45

Bionic
Reading

Zbog oštećenja energetskih kablova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u zoni radova i dvosmjernog prometa u tunelu Sopač, prekinut je promet između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke te je obilazak državnim cestama, izvijestio je HAK dodajući da se u smjeru Zagreba prometuje redovno

Hrvatske autoceste (HAC) izvijestile su večeras da se oštećenje dogodilo prilikom prolaska vozila s izvanrednim prijevozom.

Po izvješću Hrvatskoga autokluba (HAK) u 22,30 sati, na čvoru Delnice u smjeru Rijeke kolona vozila je oko dva kilometra, a kratkotrajno se prekida promet i u tunelu Lučice u smjeru Rijeke.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Ponegdje ima i magle. Mogući su odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8). Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi.

Vozače se poziva da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama.

Zbog puknuća poklopca vodovodnog šahta na DC8 Jadranskoj magistrali u mjestu Zaton Mali promet teče jednim trakom, uz regulaciju semaforima.

Do 6 sati ujutro zbog radova u tunelu Učka vozi se uz posebnu regulaciju prometa, naizmjence. Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je katamaranska linija 9308 Mali Lošinj - Cres - Rijeka. Na više graničnih prijelaza zabilježena su čekanja.