DRUGI KRUG IZBORA U SDP-u

[FOTO/VIDEO] Kolar: Očekujem pobjedu. Kad ulazim u bilo koji posao ili utakmicu, želim pobijediti

03.10.2020 u 16:45

Bionic
Reading

Danas se bira četvrti predsjednik SDP-a, a kandidati su krapinsko-zagorski župan Željko Kolar i saborski zastupnik Peđa Grbin. Zagorski župan glasao je u Klanjcu i tom prigodom dao izjavu za portal Zagorje.com

'Očekujem pobjedu. Kad ulazim u bilo koji posao ili utakmicu, želim pobijediti. U utrku sam krenuo malo kasno. U prvom krugu je kolega Peđa ostvario značajniju prednost. Drugi krug je druga utakmica i lakše neke moje poruke dolaze do kolega i kolegica te je sad sve na njima. Zadovoljan sam s onim što sam osobno napravio jer mi je cilj bio da skrenem pozornost da sukobi unutar SDP-a moraju prestati, da niti jedan pojedinac unutar SDP-a nije bitniji od same stranke. Oni moraju međusobno razgovarati i raditi na politikama SDP-a.

  • +6
Željko Kolar glasao na unutarstranačkim izborima Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Moramo voditi brigu o običnom čovjeku jer smo se posljednje četiri godine bavili sami sa sobom. Tu su bili međusobni sukobi bez jasnih politika, bez jasnih rješenja i prijedloga što je još gora stvar. Dok smo se mi svađali i nismo radili, neki drugi su iskoristili taj prostor. Sad je vrijeme da se stabiliziramo i da počnemo raditi u normalnim uvjetima. To očekujem bez obzira pobjedi li Peđa Grbin ili ja. Želim da novi predsjednik ima mir za rad. Jedino na taj način ponovno možemo okupiti stranku. SDP je toliko jak koliko su jake općinske i gradske organizacije i koliko imamo SDP-ovih načelnika i gradonačelnika, a tek je onda jaka nacionalna razina. Nikad nije bilo kontra i nadam se da su pojedinci to shvatili', rekao je Kolar za Zagorje.com.