MIRJANA PUKANIĆ NA SUDU

'Kokain je u kuću donio moj muž Ivo'

mirjana pukanić

mirjana pukanić

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Ranko Šuvar

Mirjana Pukanić, supruga ubijenog novinara Ive Pukanića, danas se pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu izjasnila da nije kriva zbog posjedovanja 15 grama kokaina, koji je po optužnici u stanu u Ilici pronašla njezina kućna pomoćnica

'Nisam kriva. Kokain je podmetnut, a u kuću ga je donosio isključivo moj muž', branila se na početku suđenja Mirjana Pukanić. 'Počela sam šmrkati nakon što sam se udebljala, a Ivo nije podnosio punije žene pa me nagovorio na to rekavši mi da ću skinuti kilograme', tvrdi Pukanićeva udovica.

Mirjana Pukanić je nakon čitanja optužnice izjavila novinarima da droga pronađena u kutijici za nakit nije njezina. Njezina braniteljica Višnja Drenški-Lasan rekla je kako je Pukanić priznala konzumaciju, no tvrdi da pronađena droga njoj ne pripada. Dodala je da Pukanić nije bila u Zagrebu na dan kad je pronađena droga.

Po optužnici drogu je pronašla kućna pomoćnica Vlasta Berger koja je ispričala u istrazi da ju je nazvao Ivo Pukanić i zamolio da pregleda kutiju s nakitom njegove supruge jer sumnja da prodaje nakit kako bi kupila drogu. Kad je pomoćnica pronašla drogu, o tome je obavijestila Pukanića koji je zatim slučaj prijavio policiji.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi