TOPILI MU SE U NARUČJU

Karamarko s djevojkom posjetio psiće

22.06.2014 u 20:28

Bionic
Reading

Tomislav Karamarko sa svojom djevojkom Anom Šarić posjetio je ogulinsku udrugu Šapa u srcu, a fotografije predsjednika HDZ-a i Ane Šarić dok se druže s psićima, objavljene su na Facebooku Udruge

Udruga Šapa u srcu pohvalila se na svojoj Facebook stranici nedjeljnim gostima koji su pomazili njihove psiće i donirali im novac da kupe što je potrebno životinjama.

Kako pišu, danas im je bio jedan od najsretnijih dana, a njihovi najmanji štićenici topili su se u Karamarkovu naručju.

Donacijom predsjednika HDZ-a platit će račun Veterinarskom fakultetu na kojem je liječena kujica Bessie, a ostalim novcem čipirati majku psića te im osigurati sklonište kako ne bi završili u azilu, pišu na svojoj stranici i dodaju da je Karamarko došao u Ogulin na poticaj svoje djevojke.

Komentari na fotografije su podijeljeni. Dok jedan kaže 'Možda bi trebalo biti oprezniji prilikom ovakvih stvari. Političari su javne osobe, a uskoro počinje kampanja. Nikad čovjek ne može biti siguran koliko netko nešto radi zbog svoje promocije...', a iz Udruge mu odgovaraju da im Karamarko i Šarić pomažu unazad godinu dana, da to znaju pojedinci, ali nikada ništa nisu objavili i nikada nisu nikome rekli. 'Ali sada je prvi put došao do nas i to nam je stvarno čast, nije bitno što je političar, ali bitno je da je odvojio svoje vrijeme za nas', komentar je Udruge Šapa u srcu.