KRIŽALJKE HDZ-OVIH KANDIDATA

Karamarko bi s Prgometom i Kujundžićem ako on bude glavni?

17.04.2012 u 16:18

Bionic
Reading

Nakon što su danas dvojica kandidata za predsjedničku funkciju u HDZ-u, Milan Kujundžić i Drago Prgomet objavili kako će zajedno na unutarstranačke izbore te u savez pozvali Tomislava Karamarka i Domagoja Miloševića, stigao je odgovor od Karamarka

'Načelno podržavam okupljanje istinskog reformskog bloka među kandidatima za vodstvo Hrvatske demokratske zajednice i idućih dana ću razgovarati s kolegama o tome, ali samo ako su doista otvoreni za dijalog u kome sebe ne stavljaju na prvo mjesto, jer to onda nije dogovaranje!

U interesu stranke je da na predstojećem Saboru budu izabrani najkvalitetniji ljudi, koji će omogućiti stvarne promjene u ponašanju, vođenju i funkcioniranju stranke, njezinu profiliranju u modernu europsku demokršćansku i narodnjačku stranku te koji će osigurati uvjerljivu pobjedu HDZ-a na budućim izborima. To može učiniti samo snažan tim odgovornih i poštenih ljudi, koji su se dokazali dosadašnjim radom i nisu sudjelovali u srozavanju stranke na najniže grane u njezinoj povijesti', stoji u Karamarkovom priopćenju.

Iz ovog je očito kako Karamarko ne vidio ni Prgometa niti Kujundžaića na čelu te koalicije. No mogućnost da nijedan od njih ne bude kandidat za čelno mjesto u stranci, već netko treći, danas su odbacili i Prgomet i Kujundžić ustvrdivši kako će sigurno netko od njih dvojice biti kandidat.