prvi puta u životu glasao

Kanye West priznao neuspjeh u osvajanju Bijele kuće, zanimaju ga izbori 2024.

  • Autor: V.Mo./Hina
  • Zadnja izmjena 04.11.2020 10:09
  • Objavljeno 04.11.2020 u 10:09
tportal

Izvor: EPA / Autor: MICHAEL REYNOLDS

Reper Kanye West u utorak je glasao za sebe kao sljedećeg američkog predsjednika nakon dugotrajne kampanje obilježene nestalnim izjavama i nagađanjima da bi mogao prisvojiti nešto glasova crnaca od demokrata Joea Bidena

Kasno u utorak navečer, pjevač i modni dizajner priznao je da je njegov pokušaj 2020. godine završio, sugerirajući da njegova zadaća nije gotova. Prije toga, pjevač je tvitao da je "prvi put u životu glasao za predsjednika Sjedinjenih Država i to za nekoga kome zaista vjerujem ... sebi."

Kasnije je objavio videosnimku kako glasa u Codyju u državi Wyoming, gdje se upisao u popis birača. West (43) ušao je na predsjedničke izbore u nekolicini država, iako ne na ključnim državama poput Floride, Pennsylvanije i Michigana.

Njegova slavna supruga Kim Kardashian, čini se, nije podržala njegov pokušaj. West, nekoć jedan najvećih Trumpovih pristaša među slavnim osobama, pokrenuo je svoju kampanju za Bijelu kuću u srpnju nestalnim izjavama koje su pokrenule zabrinutost zbog njegova mentalnog zdravlja.

Dvostruki dobitnik nagrade Grammy rekao je 2018. godine da pati od bipolarnog poremećaja.

Kanye West nije dobio podršku za ovogodišnju kandidaturu od supruge Kim Kardashian

Kanye West nije dobio podršku za ovogodišnju kandidaturu od supruge Kim Kardashian

Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK