JESU LI UBOJICE ISTI?

Kako su povezana ubojstva Hodakove i Pukanića?

09.03.2010 u 13:32

Bionic
Reading

Amir Mafalani, optužen za Pukanićevu egzekuciju, tvrdio je nakon uhićenja da zna gdje je skriveno oružje kojim je ubijena kći odvjetnika Hodaka. Slobodan Đurović pao je na poligrafskom testiranju na kritičnim pitanjima o ubojstvu Ivane Hodak. Provjerom baznih stanica na kojima je registriran mobitel Ivane Hodak došlo se do intrigantnog podatka. U isto vrijeme na tim su baznim stanicama locirani mobiteli nekih od optuženika za Pukanićevo ubojstvo, otkriva Jutarnji list

Policija je to istraživala, ali nije povezala s ubojstvom Ivane Hodak, piše Jutarnji. Jedini službeno osumnjičeni za Ivanino ubojstvo Mladen Šlogar Žila (61), plac-majstor s teniskih terena na Mladosti, odlučio je ne iznositi svoju obranu i ne pričati više kako je i zašto, kako tvrdi optužnica, iz bezobzirne osvete ubio 26-godišnju Ivanu Hodak, kćer poznatog zagrebačkog odvjetnika.

Ako ostane pri iskazima iz policije i istrage, koji su puni rupa i nelogičnosti te zaključi li se sudski postupak odlukom bez njegova iskaza, u dijelu javnosti i dalje će ostati nevjerica. Je li Šlogar doista pravi ubojica, je li motiv zločina doista osveta Hodaku ili je nešto drugo pozadina svega toga.