RADNO VRIJEME

Kako rade trgovine na uskrsne blagdane

22.04.2011 u 13:57

Bionic
Reading

Za sve one koji se kupovine ne žele odreći ni tijekom uskrsnih blagdana, donosimo radno vrijeme trgovačkih centara i lanaca prehrambenih trgovina

Konzumove će trgovine na Veliku subotu raditi do 20 sati, a na Uskrsni ponedjeljak radit će samo SuperKonzumi, i to do 13 sati.

Dionine
trgovine na Uskrs će biti zatvorene, a na Uskrsni ponedjeljak radit će sve prodavaonice koje i inače rade nedjeljom, i to po nedjeljnom rasporedu. Iznimno će u ponedjeljak biti zatvorene trgovine na Rabu: Banjol bb, Palit 71, Supetarska Draga bb i Kampor bb – psihijatrijska bolnica. U Istri će biti zatvorene trgovine u Puli u Defranceschievoj 35, Starih statuta 9, u Rovinju Fažanska 19 b, u Poreču Mate Vlašića 39, Ročka 20, u Novigradu E. Kumičića 14, Červar Porat, u Buzet u Trg fontana 7 te u Rijeci trgovina na adresi Jušići 14 d.

U Zagrebu će raditi sve trgovine koje inače rade nedjeljom osim trgovine na adresi A. Žaje 33, Savska cesta 17 te Zagrebačka 4 c u Sesvetama.

Na Uskrsni ponedjeljak neće biti otvorene ni trgovine u Karlovcu Dubrovačka 5, Donja Jelsa 192, Zadobarje bb, u Petrinji na Radićevom trg u 6, u Sisku na adresi M. Celjaka bb, M. Goričkog 5, u Glini neće raditi trgovina u ulici A. i S. Radića 17 c.

Mercator trgovine
na Uskrs kao ni Konzum ne rade, dok je radno vrijeme u ponedjeljak od 8 ili 9 do 13 i ili 14 sati, ovisno o prodavaonici.

Bille
u subotu rade od 7 do 20, na Uskrs ne rade, dok će na Uskrsni ponedjeljak biti otvorene 8 do 15. Trgovine Kauflanda na Uskrs ne rade, dok će u ponedjeljak biti otvorene od sedam do 14, 18 ili 20 sati. Za svaku pojedinačnu trgovinu radno vrijeme možete pogledati ovdje

Djelatnici Lidla za uskrsne će se blagdane odmoriti. Naime, trgovine u subotu rade od 8 do 20 sati, a na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak su zatvorene.

Trgovine Interspar na Uskrs su zatvorene. U ponedjeljak će sve trgovine uglavnom raditi od 7 ili 8 do 14, osim trgovina u trgovačkom centru King Cross u Zagrebu, Koprivnici, Valpovu i Zadru koje će u ponedjeljak biti zatvorene. Trgovine Interspara u Areni Centar u Zagrebu i u City centar one u Zagrebu i Splitu bit će 25. travnja otvorenje od 8 do 21. Detaljni raspored možete pogledati ovdje

Radno vrijeme trgovačkih centara

Avenue Mall Zagreb u subotu radi od 9 do 22 sata, na Uskrs su trgovine zatvorene te rade samo kafići i kino. Na Uskrsni ponedjeljak zagrebački će Avenue Mall biti otvoren od 10 do 21 sat. Trgovine u Avenue Mallu u Osijeku bit će pak zatvorene na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak.

Trgovački centri City centar one u Zagrebu i Splitu u subotu će raditi od 9 do 21, na Uskrs će biti zatvoreni, a u ponedjeljak će raditi od 9 do 21.

Zagrebački Garden Mall na Veliku subotu radi od 9 do 21 sat, na Uskrs ne radi, a na Uskrsni ponedjeljak radit će samo Interspar, i to od 7 do 21 sat.

Trgovački centar King Cross u Zagrebu u subotu radi od 9 do 21, u nedjelju, kao i na Uskrsni ponedjeljak ne radi.

Na Veliku subotu zagrebački Arena Centar radi od 9 do 21 sat, na Uskrs radi samo kino i kasino, a u ponedjeljak će trgovine raditi od 10 do 21 sat.

Westgate u subotu radi do ponoći u sklopu Late night šopinga, na Uskrs trgovine ne rade, dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi od 10 do 21 sat.

Trgovački centri Emmezeta u Zagrebu, Osijeku i Splitu
u subotu radi od 9 do 21 sat dok su na Uskrs i Uskrsni ponedjelajk zatvoreni.

Trgovački centar Joker u Splitu u subotu radi od 9 do 21, na Uskrs ne radi, a na Uskrsni ponedjeljak radi od 9 do 21.

Riječki Tower centar radi u subotu od 9 do 21 sat, a u nedjelju i ponedjeljak je zatvoren.

Trgovački centar Supernova u Zadru u subotu radi redovno od 9 do 21 sat, a u nedjelju u ponedjeljak je zatvorena. Isto je i s karlovačkom Supernovom, dok će trgovački centar u Varaždinu u subotu raditi skraćeno od 9 do 17 sati. Supernova u Slavonskom Brodu u subotu će raditi od 8 do 18 sati, u nedjelju će biti zatvorena, kao i na Uskrsni ponedjeljak.

Trgovački centar Portanova u Osijeku na Uskrs ne radi kao ni trgovine u sklopu trgovačkog centra na Uskrsni ponedjeljak.