operacija 'advent'

[VIDEO] Juričan objavio prve kadrove filma 'Kumek'

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 27.12.2019 10:09
  • Objavljeno 27.12.2019 u 09:13
Denis Mohenski i Milan Bandić

Denis Mohenski i Milan Bandić

Izvor: Screenshot / Autor: screenshot YouTube

Dario Juričan oglasio se putem svojega Facebooka s prvim introm videa za film Kumek. Video je posvetio, kako kaže, udruženoj ekipi koja upravo operira na zagrebačkom Adventu. Film će biti promoviran u travnju iduće godine, a premijerno će se prikazati u zagrebačkom kinu Europa

Dario Juričan objavio je na svojem Facebooku prvi intro videa za film Kumek. Video je posvetio, kako je objasnio u proslijeđenom priopćenju za novinare, udruženoj ekipi koja upravo operira na zagrebačkom Adventu, a nastao je u produkciji Hrcina za potrebe filma Kumek na manifestaciji Ljeto na Zrinjevcu, 19. srpnja 2019.

U objavi naslovljenoj Udruženi adventski poduhvat Juričan na svojemu Facebooku piše: 'Ljeto na Zrinjevcu, 19.7.2019. Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Uskokova redovna mušterija, u slobodno vrijeme rezač etiketa, dolazi na otvaranje Ljeta na Zrinjevcu kojeg organizira kralj zagrebačkog Adventa s najvećim brojem kućica - Denis Mohenski.

Veza Mohenskog i Bandića je Bandićev vozač Zdravko Krajina. Krajina se privatno druži s Mohenskim, bio mu je između ostalog i na otvaranju vile u Novigradu. U slobodno vrijeme Krajina zarađuje sa svojom tvrtkom Eko sajam rentanjem štandova na glavnom zagrebačkom Trgu. Krajina je dao na Sudu, prema navodima Uskoka, kao svjedok u aferi Agram, u kojoj je Bandić prvooptuženi, lažni iskaz.

Bandiću na rukoljub dolaze i Anita i Darko Tuček, ključni svjedoci u aferi Bundekfest. Darko Tuček optužio je Bandićevog pajdu Zdenka Antunovića za uzimanje mita. Bandić je godinama opstruirao Tučeke da organiziraju festival na jezeru Bundek. Sve dok 2018. nije krenuo sudski proces – afera Bundekfest, onda im je došao i na otvaranje festivala.

Tuček renta preko svoje tvrtke Fest kućice kraljevima Adventa. Tuček je također viđen kako u ljeto 2019. silazi s mitskog kata iznad bistroa Deno od Denisa Mohenskog u kojem se održavaju po Zagreb ključni sastanci. Robert Ljutić neformalni je tjelohranitelj Milana Bandića; formalno je zaposlen u Uredu gradonačelnika - Protokolu. Ljutić je prvooptuženi u aferi Čokolada. Svi ostali u toj aferi već su na Županijskom sudu priznali krivnju'.

Juričan premijeru Kumeka čiji je redatelj, najavljuje za travanj iduće godine u zagrebačkom kinu Europa.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!