JESTE LI IH VIDJELI?

Još se traga za 15 osoba nestalih u listopadu

02.11.2012 u 14:39

Bionic
Reading

Prošlog tjedna na području Republike Hrvatske nestalo je šest osoba. Od 12 prijavljenih osoba u tjednu ranije, devet je pronađeno, a za trojicom se još traga. Trenutačno se traga za ukupno 15 osoba nestalih u listopadu. Tportal vam donosi njihove fotografije kako biste, ako nekoga od njih negdje vidite, lakše sudjelovali u potrazi i dojavili policiji svaku informaciju. Ističemo da se na popisu nestalih osoba i dalje nalazi 14-godišnja djevojka koja je u Zagrebu nestala 17. listopada, zajedno sa svojim novorođenčetom

Uz šestero navedenih, traga se i za devet osoba, nestalih ranije u listopadu:
1.Lara Jurić (16) - 05. listopada - Brod Moravice
2.Renato Zdjelar (40) - 08. listopada - Zagreb
3.Ivan Vuksanović (64) - 09. listopada - Slavonski Šamac
4.Marinko Martinović (42) - 10. listopada - Zagreb
5.Dino Šišić (16) - 11. listopada - Zagreb
6.Nikolina Majdek (17) - 12. listopada - Zagreb
7.Marija Liberati (60) - 17. listopada - Zagreb
8.Zvjezdana Oršoš (14) s novorođenčetom - 17. listopada - Zagreb
9.Gordan Kalanjoš (17) - 19. listopada - Ivanec

Prva u tjednu za nama nestala je 24-godišnja Natalija Nikl. Ona se 26. listopada udaljila s adrese stanovanja Hrastina 66 u Samoboru u nepoznato i od tada joj se gubi svaki trag. Visoka je 179 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči i okruglo lice. Na desnom ramenu ima tetovažu leptira, a na desnom gležnju tetovažu kineskog znaka. U vrijeme nestanka bila je odjevena u tamnoplave traperice, sivi gornji dio trenirke i bijele tenisice.

U subotu, 27. listopada, nestala je 16-godišnja Maja Radoš. Njoj se trag izgubio nakon što se udaljila s adrese stanovanja Augusta Prosenika 7 u Zagrebu. Maja je visoka 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu i velike kestenjaste oči. Između obrva ima mali ožiljak. Bila je odjevena u crno-bijelu kariranu jaknu, rozu majicu i rozi donji dio trenirke te bijele tenisice.

Nadalje, 28. listopada u Zagrebu je nestao 60-godišnji Zvonimir Gregurić. On je otišao s adrese Sveti Duh 68 i još se nije vratio. Visok je 200 centimetara, jače je tjelesne građe i ima sijedu kosu. Tada je bio odjeven u tamnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava, tamne traperice i crne mokasine.

Nataša Čulić (21) otišla je 29. listopada, u plavim trapericama, svijetloplavoj majici i bijelim tenisicama, s adrese Bolnička cesta 32 te joj se gubi trag. Djevojka je visoka 165 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima svijetloplavu kosu, tamnoplave oči i okruglo lice.

Potom je u srijedu, 31. listopada, nestao Božidar Pikutić (21). Prema podacima Nacionalne evidencije nestalih osoba, on se udaljio s adrese stanovanja Petruševac 33 u Zlataru pod nepoznatim okolnostima te mu se od tada gubi svaki trag. Ovaj mladić ima crnu kosu, smeđe oči, velike uši i ovalno lice. Slabije je tjelesne građe. Bio je odjeven u jaknu boje bijele kave, bijeli gornji dio trenirke, narančastu vestu, plave traper hlače i narančaste tenisice.

Posljednja prijavljena osoba je Ana Stojčević. Ana ima 14 godina, a nestala je 31. listopada kada se udaljila s adrese boravišta Eugena Kumičića bb u Slavonskom Brodu. Visoka je 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjasku kosu i okruglo lice.