izvješće hak-a

Jak vjetar usporava promet, pogledajte gdje su na snazi zabrane

01.04.2019 u 07:35

Bionic
Reading

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali DC8 između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK)

Jak vjetar usporava promet i na autocesti A1 između južnog dijela tunela Sveti Rok i vijadukta Božići, vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h, te na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Do 1. travnja u 17 sati uz privremenu regulaciju prometa vozi se na Jadranskoj magistrali DC8 u Rijeci u Adamićevoj ulici te na dijelu državne ceste DC3: Školjić-Titov trg-most Rječina.

Danas 1. travnja od 11 do 15 sati bit će zatvorena DC27 Zaton Obrovački-Donji Karin na mostu preko Karišnice. Vozila će se propuštati svakih sat vremena, naizmjenično, prema postavljenoj privremenoj signalizaciji.

Zatvoreni su granični prijelazi; Goričan, do 30. lipnja, a promet se preusmjerava na prijelaz Goričan II; granični prijelaz Gornji Brgat (osim za vozila gradilišta i stanara), do 17.travnja. Moguće je koristiti granične prijelaze Karasovići i Čepikuće. Zatvoren je i prijelaz Vitaljina, a prijelaz Dvor je otvoren samo za pješake. Na graničnom prijelazu Gunja-Brčko zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse, zbog nestabilnosti mosta.