podbadanje na twitteru

Jadranka Kosor udarila po Kolindi Grabar Kitarović: Najveća Trumpova obožavateljica prešutjela je kako je i s kim upoznala Bidena

20.01.2021 u 21:19

Bionic
Reading

Na gostovanje Kolinde Grabar Kitarović na Novoj TV, koja je tom prilikom prokomentirala inauguraciju novog američkog predsjednika Joea Bidena, osvrnula se u zajedljivom stilu i bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor

'Zaista je umjesno da najveća Trumpova obožavateljica u RH komentira dolazak predsjednika Bidena a da pri tom prešućuje kako je i s kim imala priliku upoznati tada pp a danas predsjednika SAD Joea Bidena u White House. Prešutjela je to, naravno, i novinarka iako dobro zna tko je bio pozvan u White House', napisala je Jadranka Kosor na Twitteru komentirajući gostovanje bivše predsjednice.

Kosor je aludirala na situaciju tijekom njezinog kratkog premijerskog mandata, kad se 25. svibnja 2010. u Bijeloj kući susrela s Bidenom, tada potpredsjednikom SAD-a. Kolinda Grabar Kitarović tada je bila veleposlanica Hrvatske u Washingtonu.

'Nakon sastanka imala sam osjećaj kao da se poznajemo dugi niz godina. Rekao mi je tada jednu rečenicu koju i danas često ponavljam. Dugo mi je držao ruku i rekao 'ja sam tvoj prijatelj i možeš me nazvati u bilo koje doba dana i noći kad ti zatreba'', prisjetila se Kosor susreta s Joe Bidenom za Jutarnji list.

  • +9
Čin inauguracije Joea Bidena i Kamale Harris Izvor: EPA / Autor: SAUL LOEB / POOL