GOOGLE STREET VIEW

Iznad Londona snimljeno devet NLO-a

30.03.2009 u 10:26

Bionic
Reading

Formaciju od devet NLO-a iznad Londona uočila je 18-godišnja Faye Sharpe na Googleovom alatu Street View

Djevojka je na Googleu promatrala svoje susjedstvo. 'Gledala sam svoju ulicu ne bih li opazila nekog od svojih prijatelja. Vidjela sam nešto neobično i uvećala  sliku', rekla je za The Sun Faye Sharpe, te dodala: 'Mislila sam da su zrakoplovi, no bili su preblizu jedan drugom. Možda je riječ o NLO-ima'.

Poznati ufolog Nick Pope rekao je da je fotografija fascinantna te da je vrlo uzbuđen. 'Prikazuje devet letećih objekata koji lete u savšenoj formaciji. Jedini koji bi mogli izvesti ovakav manevar su piloti Red Arrowsa (Crvenih strijela), ali ipak nije riječ o njma', dodao je Pope, nekidašnji istraživač NLO-a pri britanskom Ministarstvu obrane. Preispitao je sva moguća objašnjenja za ovaj prizor, no logičnog odgovora nema, zaključio je. Osim Faye Sharpe, neobičan prizor vidjelo je još nekoliko svjedoka.

NLO-e iznad Londona sredinom ožujka opazio je i jedan građevinski radnik. Radeći na 16. katu zgrade Burden je želio fotografirati panoramu Londona kako bi je pokazao supruzi. No fotografirao je nešto puno bolje - četiri leteća tanjura iznad centra britanske prijestolnice.