BITKA U HDZ-U

Izgubi li na izborima, Milinović odlazi iz politike

15.03.2012 u 23:00

Bionic
Reading

Darko Milinović je na izbornoj skupštini gospićkog HDZ-a izjavio kako se 'već osjeća kao pobjednik na izborima za predsjednika HDZ-a, pobjednik na sljedećim parlamentarnim izborima, a onda i na čelu hrvatske Vlade'

'Ako to ne ostvarim, demokratski je i moralno da se povučem iz politike, kao što bih učinio i da HDZ nije pobijedio u devetoj izbornoj jedinici na nedavnim parlamentarnim izborima', rekao je kandidat za predsjednika HDZ-a Milinović

Kako je kazao, vremena je malo, a posla do Općeg sabora HDZ-a puno te očekuje pomoć i potporu članova okupljenih večeras u Gospiću jer 'samo se zajedništvom može vratiti ugled HDZ-u'.

Predsjednik gospićkog HDZ-a Milan Kolić je rekao da taj temeljni ogranak s ponosom ističe doprinos koji je kao njegov član dao Darko Milinović u ukupnim postignućima grada Gospića, Ličko-senjske županije i Republike Hrvatske.

Danas su prilike u HDZ-u više nego složene. Stranka na prošlim parlamentarnim izborima prvi put nije zabilježila najbolji pojedinačni rezultat, stoga smo jedinstveni u podršci Darku Milinoviću za budućeg predsjednika HDZ-a', poruka je izaslanika izborne skupštine gospićkog temeljnog ogranka HDZ-a.