VATROGASCI NA TERENU

Veliki požar u Sesvetama lokaliziran, jedan vatrogasac ozlijeđen

10.11.2020 u 11:36

Bionic
Reading

U zagrebačkim Sesvetama u utorak oko 11 sati izbio je požar skladišta koji gase vatrogasci sa 16 vozila, doznaje se u Javnoj vatrogasnoj postaji Zagreb

Vatrogasci su dojavu dobili minutu iza 11 sati te su na teren poslali sve raspoložive snage. Plamen gase vatrogasci sa 16 vozila, precizirali su u zagrebačkoj vatrogasnoj postaji.

Iz skladišta prema fotografijama s mjesta događaja koje su objavili mediji suklja gusti crni dim. U zagrebačkoj policiji rekli su da su njihovi pripadnici izašli na teren, gdje poduzimaju mjere kako bi se sigurno ugasio požar.

Požar je izbio na mjestu na kojem se nalazi više tvrtki u takozvanoj industrijskoj zoni u Sesvetama. Na mjestu događaja vatrogasci iz DVD-a Sesvete gase požar. Za sada nema podrobnijih informacija o eventualno ozlijeđenima te o uzroku požara, navodi HRT.

Požar u Industrijskoj ulici u Sesvetama koji je dojavljen u 11:01 je lokaliziran. Radilo se o požaru industrijske hale...

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebUtorak, 10. studenoga 2020.

Oko 12.30 priopćenjem se javio i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

'Javna Vatrogasna postrojba Grada Zagreba danas u 11,00 sati dobila je dojavu o požaru skladišta na lokaciji Industrijska cesta 26, u Sesvetama. Prema dojavi, gorjele su elektro instalacije, no dolaskom na teren utvrđeno je kako je riječ o požaru većeg obujma, odnosno plamen je zahvatio 50 posto objekta površine 600m2. Gorjele su plastične igračke i cvijeće, a tijekom gašenja jedan vatrogasac je lakše ozlijeđen. Trenutno je na terenu 12 vatrogasnih vozila s 35 vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba te 35 vatrogasaca i 14 vozila iz Dobrovoljnih vatrogasnih društava Sesvete, Sesvetski Kraljevac, Lužan, Dragonožec, Moravče, Odranski Obrež i Kučilovina. Osim vatrogasaca, na terenu se nalaze i PU zagrebačka, Gradska plinara Zagreb i dežurni djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Požar je lokaliziran u 12,00 sati i u tijeku je raskopavanje i dogašavanje.', priopćili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

  • +5
Zagreb: Požar u skladištu u Sesvetama Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL