'PROGRESIVNA SNAGA'

Ivica Puljak i Bojan Ivošević dogovorili zajednički izlazak na izbore u Splitu

06.04.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Kandidat stranke Centar za splitskog gradonačelnika Ivica Puljak i čelnik nezavisne liste "Kandidati bez kompromisa" Bojan Ivošević najavili su zajednički izlazak na lokalne izbore te su pozvali srodne stranke i kandidacijske liste da im se pridruže

"Objavljujemo ovu suradnju jer pred nama su izbori na kojima se građanski i progresivni Split budi i ujedinjuje, a to je prilika koju moramo iskoristiti", istaknuo je Puljak u utorak na konferenciji za novinare.

Dodao je kako već desetljećima nije postojala šansa da upravljanje gradom preuzme građanski i progresivni Split, ističući da se na predstojećim izborima bira "između progresivnih snaga ili za nastavak Keruma i HDZ-a".

Kao prvi potez kada dođe na čelo grada najavio je poziv svim pročelnicima gradskih službi i direktorima gradskih tvrtki da svoje mandate stave na raspolaganje, kako bi se stvorila mogućnost za kritičko sagledavanje njihovog rada.

"Mi se nećemo svetiti nikomu, ali oni koji nisu dobro radili morat će odstupiti, a oni koji su dobro radili moći će to i nastaviti", kazao je Puljak.

Ivošević, koji će biti na listi Centra kao kandidat za zamjenika gradonačelnika, istaknuo je kako nakon dogovora te stranke i njegove nezavisne liste "više nema straha da će Splitom upravljati trgovačke koalicije koje rade na štetu građana", te da grad neće biti isporučen onima koji su dosad njime katastrofalno upravljali.

"Ovo je vrijeme za ujedinjavanje svih onih čistih, poštenih i nekompromitiranih ljudi u borbi protiv korupcije, kriminala i nepotizma", poručio je Ivošević.