NAPAO GA PIJANAC

Ivan Zvonimir Čičak pretučen, čeka operaciju u bolnici!

29.06.2013 u 14:54

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora za ljudska prava (HHO) Ivan Zvonimir Čičak noćas je ozlijeđen ispred svoje kuće u Zelinskoj ulici u Zagrebu gdje ga je nakon svađe napao 33-godišnji muškarac

U izjavi za Hinu Čičak, koji se još uvijek nalazi u bolnici, kazao je da ga je nepoznati, vidno alkoholizirani muškarac napao noćas kada je nakon povratka iz Banja Luke pokušavao parkirati automobil ispred svoje kuće u zagrebačkom Trnju.

'Mislio sam da je neki balavac, ali sam danas doznao da ima 33 godine. Ta količina agresije i alkohola u našem društvu me šokira', kazao je Čičak. Pojasnio je da je do sukoba došlo jer je muškarac nasred ceste zaustavio automobil s otvorenim vratima. 'Želio sam se parkirati kod svoje kuće i dao mu znak svjetlima da se pomakne. On mi je prišao i napao me, a kada sam nazvao policiju i pokušao se braniti nasrnuo je još žešće', kazao je Čičak.

Dodao je da se osjeća vrlo loše jer mu je ozlijeđena sinusna kost kraj očne šupljine, zbog čega sutra mora na operaciju.

Ne navodeći imena, policija je na službenoj internetskoj stranici objavila da je Čičak ozlijeđen oko 2,30 sati nakon 'verbalnog, a zatim i tjelesnog sukoba' s 33-godišnjakom te da mu je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb.