kod odmorišta jadova

Kaos na autocesti zbog BBB-a i Torcide, policija tvrdi da nije došlo do sukoba navijača

28.08.2022 u 16:22

Bionic
Reading

Hrvatski autoklub je izvijestio kako je došlo do zastoja prometa na autocesti kod odmorišta Jadova zbog incidenta s navijačima. U najnovijem izvješću javljaju kako je promet ponovno pušten, ali se vozi u dužoj koloni

'Između čvorova Perušić i Gornja Ploča kod odmorišta Jadova u smjeru Zagreba i kod Ličkog Osika u smjeru Dubrovnika privremeno je zaustavljen promet zbog incidenta s navijačima', javili su iz Hrvatskog autokluba (HAK) napominjući kako je kolona duga 9 kilometara.

  • +6
Gužva zbog navijača na autocesti A1 kod odmorišta Jadova Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo i Damir Zurub / CROPIX

U najnovijem izvješću HAK navodi se kako je ponovno puštem promet između čvorova Gospić i Gornja Ploča kod odmorišta Jadova u smjeru Zagreba, ali i dalje se vozi u dužoj koloni što je posljedica izvanrednog događaja, kako pišu. Navode i kako je kolona između naplate Gospić i odmorišta Jadova u smjeru Dubrovnika, također, kao posljedica izvanrednog događaja.

Kako se doznaje, u incidentu su sudjelovale navijačke skupine koje su putovale iz Splita na utakmicu u Osijek te iz Zagreba na utakmicu u Šibenik.

'Nije došlo do sukoba, promet je ponovno normaliziran', rekla je za RTL Maja Brozičević, glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske.